Αρχική Σελίδα

Δεδομένου ότι ξοδεύουμε σχεδόν 90 % του χρόνου μας στους εσωτερικούς χώρους, είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τους ρύπους. Η σκόνη και η λάσπη περιέχουν βακτηρίδια, μύκητες, αλλεργιογόνα και μικροσκοπικά σωματίδια (κοπτική άμμο της ασφάλτου) που μεταφέρονται στους εσωτερικούς χώρους. Χημικές ουσίες και γύρη εισέρχονται από την ατμόσφαιρα, αλλά και οι καπνοί με τα έλαια από το μαγείρεμα. Ουσίες, όχι μόνο επιβλαβείς για την υγεία μας, αλλά κατά τη διάρκεια του χρόνου μπορούν να ''βλάψουν'' και την επένδυση μας, επιβαρύνοντας το κόστος συντήρησης.


Τα εσωτερικά αλλεργιογόνα (άκαρια) μπορούν να ελεγχθούν όταν:

1. Αποβάλλοντας τις αποικίες ακαρεων που ζουν ήδη σε χαλιά, μοκέτες, υφασμάτινες
ταπετσαρίες, στρώματα, κουρτίνες. Χρησιμοποιώντας οι ίδιοι, Απόλυτα Εξειδικευμένες Μεθόδους και Συστήματα Καθαρισμού, η ζητώντας τις υπηρεσίες από ένα Ειδικά Εξειδικευμένο Συνεργείο καθαρισμού στη αντιμετώπιση των εσωτερικών αλλεργιογόνων (άκαρεων), ώστε να τα απομακ-ρύνει μαζί με την επιβλαβή σκόνη (περιττώματα ακαρίων) χωρίς να τα ανακυκλώνει το χώρο σας.

2. Λαμβανουμε μέτρα για να αποφευχθεί η ''μόλυνση'' των χαλιών, μοκετών, υφασμάτινων ταπετσαριών, στρωμάτων, κουρτινών με τη χρησιμοποίηση ανασταλτικών παραγόντων ώστε να αποτραπεί η αύξηση των άκαρεων κόβοντας την διατροφική αλυσίδα (μεταφορικό μέσο ) εκτροφής των, με έξτρα προστασία (Anti fungal-biocide).

   
 
Πέντε βήματα για να μειώσετε την έκθεσή σας στα εσωτερικά αλλεργιογόνα.
Step 1 vacuum


Μειώστε τα αλλεργιογόνα :
Με κανονική χρήση του Απόλυτα Επαγγελματικού, Εξειδικευμένου και Αποτελεσματικά Μοναδικού, Συστήματος Καθαρισμού, Πολλαπλών Εφαρμογών και τα ειδικά προϊόντα που σχεδιάσθηκαν γι'αυτό.

Ένα Σύστημα Καθαρισμού με την πατέντα του TechDrive για ξεκούραστη απόδοση 100% καθ' όλη την διάρκεια των εργασιών του καθαρισμού σε μοκέτες, σαλόνια, στρώματα, λείες επιφάνειες, σκάλες, κουρτίνες, ταπετσαρίες. Χρησιμοποιείται από το σύνολο σχεδόν των εταιριών καθαρισμού στρωμάτων αλλά και από Εκατομμύρια Νοικοκυριά παγκοσμίως για να απομακρύνει τα ακάρεα με τα περιττώματα τους.

Kirby Allergen reduction filters

Χρησιμοποιεί Φίλτρα μείωσης αλλεργιογόνου για να απομακρύνει την στερεή βρώμια, τα αλλεργιογόνα ακάρεα και τα επιβλαβή περιττώματα τους με το Genuine Micro magic Filtration 99,97%, (Micro Particle Arrest Technology) χωρίς να τα ανακυκλώνει πάλι στο χώρο σας. Εκτιμημένο HEPA 11. Ελαχιστοποιεί τις μυρωδιές. Ιδανικό για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. http://Portals/0/allergen_products.html

 

Step 2 shampoo

Απολαύστε τους τάπητές σας:
Χρησιμοποιήστε στο Σύστημα Kirby το σαμπουάν ταπήτων Carpet Shampoo για να καθαρίσετε βαθιά τον τάπητά σας και να μειώσετε τα εσωτερικά αλλεργιογόνα. Εξουδετερώνοντας τα περιττώματα από τα ακαρεα σκόνης, καθαρίζει και λαμπρύνει τους τάπητες αφήνοντας τους φρέσκους και φωτεινούς. Η μέθοδος καθαρισμού ταπήτων Kirby είναι μια ξηρά συμπύκνωση, αφρού που εξατμίζετε γρήγορα, αποτρέποντας την υπερβολική υγρασία που μπορεί να δημιουργήσει εστία αναπαραγωγής βακτηριδίων με άσχημες Μυρωδιές.
Μπορείτε επιπλέον να μας ζητήσετε ενημέρωση για τα προγράμματα καθαρισμού:

(Life-time carpet cleaning protection).
(Life-time House cleaning protection).
Διότι ένα καθαρό σπίτι.... είναι ένα υγιές σπίτι
Αρμονία !!
Εσείς έχετε το πάνω χέρι στην ζωή σας
Step 3 protect


Ένα ''Ασφαλιστήριο'' Λεκέδων Στο Χώρο Σας:
Μειώστε τους ρύπους και αποκρούστε τους λεκέδες σε τάπητες, μοκέτες, σαλόνια, στρώματα με μια Αόρατη Πολλαπλή Προστασία. Ελαχιστοποιεί τη διείσδυση ρύπου για ένα αποδοτικότερο σκούπισμα. Λιγότερα πλυσίματα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αποτρέποντας τα ξεβάμματα. Μη τοξική.
Ασφαλής για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα.

Step 3 protect


Καθαριστικό Ελέγχου Πολυαλλεργιογόνων:
Υπερασπίστε το σπίτι σας ενάντια στα αλλεργιογόνα, καταπολεμώντας τα περιττώματα των ακαρεων σκόνης, σε d ander , γύρη, τάπητες, μοκέτες, σαλόνια, στρώματα .

 

What is Utensil® The Magi Cloth?
Κερδίζετε χρόνο ξεσκονίζοντας τα έπιπλα με το Utensil ® The Magi Cloth παίρνοντας περισσότερη σκόνη. Με την μοναδική μορφή διατομής του, τριγωνική όχι στρογγυλή ή Ορθογώνια, επιτρέπει στις ίνες να ενεργούν όπως χιλιάδες μικροσκοπικά ελαστικά μάκτρα αφαιρώντας και παγιδεύοντας το ρύπο, αποβάλλοντας τον δε πιο γρήγορα. Ιδανικό για μέσα και έξω με τη βέλτιστη ικανότητα καθαρισμού στο λαδί και το νερό (ελαιόφιλο και υδρόφιλο). Πλένετε πάνω από 500 φορές σε 95°C. Χωρίς χλωρίνες, μαλακτικά η αποσκληρυντικά, διατηρεί πάντα την απορροφητικότητα του όταν γίνετε σωστή χρήση.

Tergo's wedge-shaped fibers
 
Η διατήρηση ενός καθαρού χόρου δεν είναι περίπλοκη όταν όλα τα άτομα που ασχολούνται με τον καθαρισμό, καταβάλλουν μια ιδιαίτερα μικρή συνειδητή προσπάθεια.
 
 


Ζητάτε πάντα το "ειδικό δώρο" που είναι μόνο για σας!

 
 

Την Δωρεάν προσφορά μιας Ανώτερης Υπηρεσίας του Cleaning Advisors για τα Απόλυτα Πρότυπα ενός Πλήρους και Υγιεινού Καθαρισμού.

Προσοχή: Μην καλέσετε ποτέ φίλους η γνωστούς. Δεν πρέπει να ξέρουν τι "υπάρχει"στο δικό σας χώρο. Λ ειτουργούμε με ευαισθησία , υψηλές προδιαγραφές ακεραιότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς στα προβλήματα των αλλεργιών, ώστε να τηρείτε το "απόρρητο της καθαριότητας" χωρίς να γίνετε το σπίτι σας η ο επαγγελματικός σας χώρος 'εμπορικό κέντρο' "επιδείξεων".

 
 


Ζωντανή Ενημέρωση - Σημαίνει - Σωστή Επικοινωνία
Σωστή Ενημέρωση - Σημαίνει - Σωστή Επιλογή

 Τηλεφωνήστε χωρίς χρέωση στο 800.11.54729 και στο τηλ: 2104829839
Emergency: 693.66.54729.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@jav.gr ή στο FAX: 2104829400 με πλήρη στοιχεία και θα έχετε Δωρεάν ενημέρωση.

 

Hosted by emaze telematics